Fede film til 


...
Gooseboy

Viggo er vild med VR-spillet Gooseboy, men da en talende gås flyver ind i hans terrassedør og brækker vingen, må Viggo træde ud i den virkelige verden og hjælpe gåsen. Det bliver til en tur, der kræver mod og mandshjerte 84 min.

...
Binti

Binti er 12 år gammel. Hun vil gerne være youtuber. Hun bliver også gode venner med den jævnaldrende Elias. Men problemerne hober sig op. Familiefilm om vigtige og aktuelle emner, er tilladt for alle, men man skal være 7 år for at få noget ud af den - en oplagt film at se sammen med børnene (7-12 år) 90 min.

...
Drømmebyggerne

12-årige Minna får ufrivilligt en papsøster, da Jenny og hendes mor flytter sammen med Minna og far. Jenny er dog meget svær at holde af, men tilfældigvis har Minna opdaget, at alle mennesker har en drømmescene. Hvad nu hvis hun kan påvirke Jennys drømmescene Ca. 77 min.

...
Heksejægerne

Jovan er spastisk lammet, og bliver af den grund mobbet i skolen. Da der kommer en ny pige i klassen, bliver Jovans verden rystet, og et venskab opstår mellem de to 90 min.

...
Villy og monsterplaneten

Et rumskib bliver ramt af en meteor, og drengen Villy sendes af sted alene i en redningskapsel. Han nødlander på en uudforsket planet, og han eneste følgesvend er en lille robot. Nu er det op til ham selv og robotten at kæmpe for overlevelse 85 min.

...
Æblet & ormen

Æblet Torben har et ganske enkelt mål i livet, nemlig at ende som pragteksemplar i en frugtkasse. Da han opdager, at ormen Sylvia har taget bolig i hans skrog, begiver han sig derfor ud på en ekspedition for at opsøge ormedoktoren. Og lærer mangt og meget om livets kredsløb! 97 min.

...
Stormy 4

Da Stormy og Mika kommer ud for en ulykke ser det skidt ud. Den vilde og rodløse pige Ari kommer til gården, men vil det lykkes hende at redde Stormy og dermed også Mika? 92 min.

...
Mysteriet om Hr. Link

Eventyreren Lionel Frost finder endelig et mytologisk væsen, som han har ledt efter så længe. Væsnet, kaldet Hr. Link, har selv ønsket at blive fundet af Lionel, og sammen tager de på en farefuld, men også skæg, færd 90 min.

...
Peberbanden og den sorte konges forbandelse

Benny og Mia er på lejrskole i Sydtyrol på en gård, hvor Mia kender familien. Familiens søn er sikker på, at stedet er besat af ond magi. Fire børn, kaldet Peberbanden, kommer på sagen 99 min.

...
Bjørnene fra Sicilien

En kongebjørn drager mod menneskenes by i søgen efter mad og hans forsvundne søn. Efter indædte kampe bliver bjørnen også konge over menneskene, men kan bjørne og mennesker leve side om side i fred med hinanden? 82 min.

...
Asterix - byplanlæggeren

Cæsar raser! Han kan ikke erobre gallernes landsby. Men kan man ikke erobre, kan man måske opsluge! Cæsar lader et luksusbyggeri opføre foran gallernes boliger. Og de stovte galliske krigere lader sig friste af et liv i behageligt sus og dus. Dog ikke Asterix! 86 min.

...
Iqbal & den indiske juvel

Iqbal og hans familie rejser til Indien for at være med i tante Fatwas ærefulde ceremoni som "Juvelens vogter". Der er fusk med i ceremonien, og Iqbal må hjælpe familien ud af den frygtelige klemme de pludselig er havnet i 73 min.

...
Winnetous søn

Max lever og ånder for indianerlege. Han er træt af sine fraskilte forældres konflikter, så da han får mulighed for at deltage i en audition til rollen som indianersøn i en forestilling, lægger han al sin energi i indianerlivet 91 min.

...
Panda på afveje

En pandaunge bliver afleveret af en stork. Det er bare til det forkerte hjem! Så en gruppe af dyr beslutter sig for at bringe pandaungen til det rigtige hjem 80 min.

...
Asterix og trylledrikkens hemmelighed

Miraculix er blevet skadet, og det får ham til at tænke på fremtiden. Miraculix er den eneste, der har opskriften på landsbyens livsvigtige trylledrik, og han sætter sig derfor for, at han vil finde en lærling - det bliver ikke let Ca. 82 min.

...
Julemandens datter

Lucia, julemandens datter, har kun et ønske; nemlig at blive julemand. Julemandsklassen er forbeholdt drenge, men Lucia vil være julemand, så hun kæmper for sin ret 92 min.

...
Jeg er William

Williams far er død i en trafikulykke og hans mor er psykisk syg. Heldigvis bor William hos sin morbror Niels, der er førtidspensionist, hasardspiller og hæler. Men både Niels og William har en dødsdom hængende over hovedet. Vil det lykkes William at skaffe de penge de mangler? 83 min.

...
Two tails

Efter at være blevet bedste venner, tager en bæver og en kat på en farlig mission for at redde deres venner, som blev bortført af rumvæsener 71 min.

...
Bølle-Bob

Døgnkioskejer Blom har vilde planer om at bygge et parkeringshus lige dér, hvor byens børn ynder at hænge ud efter de kedelige timer i skolen hos snakkemaskinen fru Basse. Med Bølle-Bob i spidsen tager børnene affære og klarer paragrafferne Ca. 98 min.

...
Landet af glas

Drengen Jas bor sammen med sin far et sted i provinsen. Moderen død har gjort Jas til en trist outsider. En dag opdager han en gammel dame og en pige der gemmer sig i laden. Det viser sig at de er elvere på flugt. Jas beslutter sig for at hjælpe dem 89 min.

...
Minisekterne - på nye eventyr

En lille mariehøne kommer væk fra sin familie, og de sætter alt ind på at få ham tilbage. Nu starter en farefuld rejse fyldt med farer, frygt; venskab og kærlighed 88 min.

...
Bigfoot junior

Adam har altid troet, at hans far døde da han var lille. Men da han en dag finder en kasse med breve, der beviser at han lever i bedste velgående, beslutter han sig for at opspore ham. Men Adams far er bestemt ikke som han har regnet med - han er Bigfoot og Adam har arvet alle hans superkræfter Ca. 88 min.

...
Junglebanden

Den forældreløse pingvin Monrad er blevet opfostret af huntigeren Natacha i junglen. Da den diabolske koalabjørn Igor og hans bavianhåndlangere truer med at udradere hele junglen og alle dens beboere, må Monrads junglebande gå i aktion 97 min.

...
Paddington 2

Tante Lucy fylder 100 år og Paddington vil gerne finde den perfekte fødselsdagsgave til hende; en bog om London. Desværre bliver den fine billedbog stjålet, og ikke nok med, at bogen er forsvundet, det er også Paddington, der får skylden for tyveriet 104 min.

...
Den magiske juleæske

Julius er 8 år og bor på børnehjem. Han er lidt af en outsider, som stadig tror på Julemanden. Da Julius opdager, at Julemanden i virkeligheden bare er lederen af børnehjemmet, bliver han frygtelig ked af det. Men så sker der noget forunderligt Ca. 79 min.

...
Hacker

Benjamin oplever som lille dreng at hans mor forsvinder. Seks år senere er Benjamin blevet 13, han bor på børnehjem og så er han superhacker. En dag opsøges Benjamin af nogle skumle regeringsfolk der åbenbart har optagelser der viser, at Benjamins mor stadig er i live! 97 min.

...
Mini-rensdyret Elliot

På Nordpolen har Julemanden problemer: Et af hans otte rensdyr går på pension og der er ikke lang tid til Juleaften. I mellemtiden, i North Dakota på en farm, møder vi hesten Elliot, der har ambitioner om at blive et rensdyr! Kan Elliot redde julen? 86 min.

...
Pigen og ræven

En pige møder, da hun er 10 år, en hunræv, Titou, som hun prøver at tæmme, men Titou er vild og flygter til at begynde med. Titou og pigen går på opdagelse sammen, og hun giver Titou snor på og tager den med hjem 93 min.

...
Hulemanden Sten

Vi er i stenalderen. Sten bor sammen med sin fredelige stamme i en lille idyllisk dal. Idyllen smadres da de stygge bronzealdermænd besætter dalen. Nu har Sten kun én mulighed, hvis han vil vinde sin elskede dal tilbage: han skal lære at spille fodbold! 85 min.

...
De 5 i dinosaurernes dal

"De 5" bliver pludselig viklet ind i en sag om en stjålen dinosaurerknogle. Nu er de i kapløb med tyven om at nå frem til dinosaurernes dal først, og afsløre bedrageren 102 min.

...
Ulvehunden

Ulvehunden, Hvidtand, lever alene med sin mor i Alaskas vildmark, indtil han finder sit hjem hos indianerne, der bliver narret til at sælge ham til en brutal hundekamps-arrangør. Det er et forfærdeligt liv, men heldigvis findes der også gode mennesker i vildmarken 87 min.

...
Asterix og Obelix i kamp mod Cæsar

Halvtreds år før Kristi fødsel. Den romerske officer Psychopathus udtænker den geniale plan, at romerne skal fange Miraculix og tvinge ham til at brygge trylledrik til romerne. Planen lykkes næsten, men Psychopathus har gjort regning uden Asterix og Obelix 109 min.