Fede film til 


Om Filmfinder

Med Filmfinder gør Biblioteksbanden det nemt for børn at finde den næste gode film på Filmstriben.

...
Heksejægerne

Jovan er spastisk lammet, og bliver af den grund mobbet i skolen. Da der kommer en ny pige i klassen, bliver Jovans verden rystet, og et venskab opstår mellem de to 90 min.

...
Villy og monsterplaneten

Et rumskib bliver ramt af en meteor, og drengen Villy sendes af sted alene i en redningskapsel. Han nødlander på en uudforsket planet, og han eneste følgesvend er en lille robot. Nu er det op til ham selv og robotten at kæmpe for overlevelse 85 min.

...
Stormy 4

Da Stormy og Mika kommer ud for en ulykke ser det skidt ud. Den vilde og rodløse pige Ari kommer til gården, men vil det lykkes hende at redde Stormy og dermed også Mika? 92 min.

...
Jagten på snemonstret

Detektiven Nelly Maloye og Simon Picard, forskerassistent i antropologi, drager ud på eventyr, besluttede på at finde den afskyelige snemand. Simon har en gådefuld dagbog efter en forsvunden eventyrer, der vil kunne føre dem til det sagnomspundne væsens grotte i Himalayabjergene 81 min.

...
Flying Superkids on tour!

En reportage fra showgruppen Flying Superkids's rejser og optræden i både ind- og udland Ca. 68 min.

...
Hvad vil du vide

Ugler er meget kloge. John og Ulrik er virkelig kloge, tror de selv. Desværre er alt hvad de siger ikke helt korrekt, men så er det godt, der findes mange kloge børn Ca. 78 min.

...
Mysteriet om Hr. Link

Eventyreren Lionel Frost finder endelig et mytologisk væsen, som han har ledt efter så længe. Væsnet, kaldet Hr. Link, har selv ønsket at blive fundet af Lionel, og sammen tager de på en farefuld, men også skæg, færd 90 min.

...
Mary og troldkvindens blomst

Pigen Mary får magiske kræfter af en fortryllende blomst. Men det, der umiddelbart virker eventyrligt dækker over onde planer om at tæmme, utæmmelig magi 103 min.

...
Peberbanden og den sorte konges forbandelse

Benny og Mia er på lejrskole i Sydtyrol på en gård, hvor Mia kender familien. Familiens søn er sikker på, at stedet er besat af ond magi. Fire børn, kaldet Peberbanden, kommer på sagen 99 min.

...
Bjørnene fra Sicilien

En kongebjørn drager mod menneskenes by i søgen efter mad og hans forsvundne søn. Efter indædte kampe bliver bjørnen også konge over menneskene, men kan bjørne og mennesker leve side om side i fred med hinanden? 82 min.

...
Nr. 7

Ole og Jamie er venner. En morgen forudser Oles søster Agnes en ulykke på skolen, og det kommer til at passe. Jamie, der allerede er interesseret i paranormale begivenheder, overbeviser Ole om at de skal undersøge det nærmere Ca. 88 min.

...
Winnetous søn

Max lever og ånder for indianerlege. Han er træt af sine fraskilte forældres konflikter, så da han får mulighed for at deltage i en audition til rollen som indianersøn i en forestilling, lægger han al sin energi i indianerlivet 91 min.

...
Asterix og trylledrikkens hemmelighed

Miraculix er blevet skadet, og det får ham til at tænke på fremtiden. Miraculix er den eneste, der har opskriften på landsbyens livsvigtige trylledrik, og han sætter sig derfor for, at han vil finde en lærling - det bliver ikke let Ca. 82 min.

...
Julemandens datter

Lucia, julemandens datter, har kun et ønske; nemlig at blive julemand. Julemandsklassen er forbeholdt drenge, men Lucia vil være julemand, så hun kæmper for sin ret 92 min.

...
Landet af glas

Drengen Jas bor sammen med sin far et sted i provinsen. Moderen død har gjort Jas til en trist outsider. En dag opdager han en gammel dame og en pige der gemmer sig i laden. Det viser sig at de er elvere på flugt. Jas beslutter sig for at hjælpe dem 89 min.

...
Two tails

Efter at være blevet bedste venner, tager en bæver og en kat på en farlig mission for at redde deres venner, som blev bortført af rumvæsener 71 min.

...
Bølle-Bob

Døgnkioskejer Blom har vilde planer om at bygge et parkeringshus lige dér, hvor byens børn ynder at hænge ud efter de kedelige timer i skolen hos snakkemaskinen fru Basse. Med Bølle-Bob i spidsen tager børnene affære og klarer paragrafferne Ca. 98 min.

...
Jeg er William

Williams far er død i en trafikulykke og hans mor er psykisk syg. Heldigvis bor William hos sin morbror Niels, der er førtidspensionist, hasardspiller og hæler. Men både Niels og William har en dødsdom hængende over hovedet. Vil det lykkes William at skaffe de penge de mangler? 83 min.

...
Marnie på hemmelig mis-sion

Marnie er en indekat, der elsker kage og detektivtegnefilm. En dag kastes hun ud i den virkelige verden, og skal opklare en række af tyverier sammen med sine nye venner, hunden Elvis, hanen Eggbert og æslet Anton 88 min.

...
Minisekterne - på nye eventyr

En lille mariehøne kommer væk fra sin familie, og de sætter alt ind på at få ham tilbage. Nu starter en farefuld rejse fyldt med farer, frygt; venskab og kærlighed 88 min.

...
Finurlige facts

Sjove og underlige, men sandfærdige facts og fortællinger om bl.a. opfindelser, anden verdenskrig, kendte personer, USA og Danmark 39 min.

...
Prince Charming

Da prins Phillip Charming er barn bliver han forhekset, og uden at gøre noget fortryller han alle kvinder han møder. Det skaber et kaos af forheksede, forelskede kvinder i kongeriget da prins Charming nærmer sig 21 års fødselsdagen. Kong Charming må gøre noget for at redde kongeriget 82 min.

...
Bigfoot junior

Adam har altid troet, at hans far døde da han var lille. Men da han en dag finder en kasse med breve, der beviser at han lever i bedste velgående, beslutter han sig for at opspore ham. Men Adams far er bestemt ikke som han har regnet med - han er Bigfoot og Adam har arvet alle hans superkræfter Ca. 88 min.

...
Mumitroldenes vinter - bliver det jul i år?

Vintermørket sænker sig atter over Mumidalen. Mumitroldene gør sig klar til deres årlige dvale, men Mumi er nysgerrig efter at opleve Mumidalen om vinteren, så han vælger for en gangs skyld at blive oppe. Mest spændt er han på at møde den mystiske gæst Julen, som han har hørt så meget om 82 min.

...
Junglebanden

Den forældreløse pingvin Monrad er blevet opfostret af huntigeren Natacha i junglen. Da den diabolske koalabjørn Igor og hans bavianhåndlangere truer med at udradere hele junglen og alle dens beboere, må Monrads junglebande gå i aktion 97 min.

...
Ronja

En voldsom uvejrsnat med lyn og torden og svævende skovhekse fødes Ronja. Hun er datter af den koleriske røverhøvding Mattis, og der er uforsonlig krig på kniven mellem Mattis og rivalen Borka. Men Borkas søn Birk og Ronja bliver venner og udfordrer deres forældres fjendskab! Ca. 3 t., 57 min.

...
Paddington 2

Tante Lucy fylder 100 år og Paddington vil gerne finde den perfekte fødselsdagsgave til hende; en bog om London. Desværre bliver den fine billedbog stjålet, og ikke nok med, at bogen er forsvundet, det er også Paddington, der får skylden for tyveriet 104 min.

...
Den magiske juleæske

Julius er 8 år og bor på børnehjem. Han er lidt af en outsider, som stadig tror på Julemanden. Da Julius opdager, at Julemanden i virkeligheden bare er lederen af børnehjemmet, bliver han frygtelig ked af det. Men så sker der noget forunderligt Ca. 79 min.

...
Pigen og ræven

En pige møder, da hun er 10 år, en hunræv, Titou, som hun prøver at tæmme, men Titou er vild og flygter til at begynde med. Titou og pigen går på opdagelse sammen, og hun giver Titou snor på og tager den med hjem 93 min.

...
Hacker

Benjamin oplever som lille dreng at hans mor forsvinder. Seks år senere er Benjamin blevet 13, han bor på børnehjem og så er han superhacker. En dag opsøges Benjamin af nogle skumle regeringsfolk der åbenbart har optagelser der viser, at Benjamins mor stadig er i live! 97 min.

...
Mini-rensdyret Elliot

På Nordpolen har Julemanden problemer: Et af hans otte rensdyr går på pension og der er ikke lang tid til Juleaften. I mellemtiden, i North Dakota på en farm, møder vi hesten Elliot, der har ambitioner om at blive et rensdyr! Kan Elliot redde julen? 86 min.

...
Asterix og de olympiske lege

Romantix vil vinde prinsesse Irina for næsen af Cæsars søn Brutus. Irina vil tage den, der vinder de olympiske lege, og Romantix får hjælp fra sine galliske venner Asterix og Obelix 112 min.

...
Hulemanden Sten

Vi er i stenalderen. Sten bor sammen med sin fredelige stamme i en lille idyllisk dal. Idyllen smadres da de stygge bronzealdermænd besætter dalen. Nu har Sten kun én mulighed, hvis han vil vinde sin elskede dal tilbage: han skal lære at spille fodbold! 85 min.

...
De 5 i dinosaurernes dal

"De 5" bliver pludselig viklet ind i en sag om en stjålen dinosaurerknogle. Nu er de i kapløb med tyven om at nå frem til dinosaurernes dal først, og afsløre bedrageren 102 min.

...
Asterix og Obelix i kamp mod Cæsar

Halvtreds år før Kristi fødsel. Den romerske officer Psychopathus udtænker den geniale plan, at romerne skal fange Miraculix og tvinge ham til at brygge trylledrik til romerne. Planen lykkes næsten, men Psychopathus har gjort regning uden Asterix og Obelix 109 min.

...
Ulvehunden

Ulvehunden, Hvidtand, lever alene med sin mor i Alaskas vildmark, indtil han finder sit hjem hos indianerne, der bliver narret til at sælge ham til en brutal hundekamps-arrangør. Det er et forfærdeligt liv, men heldigvis findes der også gode mennesker i vildmarken 87 min.

...
En isbjørn i New York 2 - nøglerne til kongeriget

Den talende isbjørn Norm er tilbage. Denne gang skal han både krones som konge af Arktis og have overrakt nøglerne til New York. Derefter skal han stoppe et skruppelløst drikkevandsfirma, der vil stjæle isen fra Arktis 87 min.

...
Flip & Flop

Tophemmelige dokumenter placeres i et totalsikret pengeskab hos sikkerhedsorganisationen TIA. Ikke desto mindre lykkes det en værre slyngel at bortføre hele pengeskabet. Det bliver en sag for agenterne Flip & Flop at sørge for at dokumenterne ikke falder i de forkerte hænder Ca. 91 min.

...
Den store stygge ræv og alle hans venner

Små historier om den store stygge ræv, der ikke er så styg at hønsene er bange for ham. Fx stjæler han tre æg fra en rugende høne, men opdrager kyllingerne i stedet for at spise dem 83 min.

...
Det store nøddekup 2

Egernet Vilfred og hans venner nyder livet i nøddebutikken, hvor de har alt de kan spise. En dag eksploderer butikken, og dyrene må igen klare sig selv i parken. Parken skal dog laves til forlystelsespark, og så er gode råd dyre 87 min.

...
Ulv i fåreklæder

Ulven Grå drikker en magisk eliksir, der forvandler ham til et får. Grå flygter fra ulvekoblet og bliver stik imod alle forventninger venner med fårene. Nu må Grå træffe et valg om, hvem han er inderst inde og hvilken side han vil kæmpe på i den store kamp Ca. 85 min.

...
Mit liv som squash

9-årige Squashs far har for længst forladt familien, og mor ser bare fjernsyn og kværner bajere. Ved et uheld bliver Squash skyld i hendes død og anbringes på et børnehjem. Her møder han andre udsatte børn og forelsker sig i den søde Kamille Ca. 66 min.

...
Deep

I 2100, menneskeheden har forladt jorden, og en koloni af forskellige skabninger bor dybt nede i havet. Deep, en eventyrlysten blæksprutte bor der med hans 2 bedste venner Evo, en nørded havtaske og Alice, en neurotisk dybhavs-reje. Da en ulykke ødelægger deres hjem, sender lederen af kolonien, The Kraken, Deep og hans venner på en farefuld rejse for at finde et nyt hjem Ca. 92 min.

...
Gnom patruljen

Chloe og hendes mor flytter til et faldefærdigt hus fyldt med havenisser. Chloe og nabodrengen Liam opdager at havenisserne er levende. I mange år har havenisserne beskyttet planeten jorden mod en mænge små faretruende monstre 82 min.

...
Den lille vampyr

Vampyrdrengen Rudolf og menneskedrengen Anton bliver gode venner og sammen kæmper de mod vampyrjægeren Thorsen, så Rudolfs familie kan leve i fred 78 min.

...
Familien Jul i nissernes land

Pixy er kommet hjem til Hugo for at hente sin magiske nissekugle, der rummer hans nissemagi. Ved et uheld kommer Hugo til at ødelægge kuglen og Pixy mister sine magiske evner. Hugo, Alfred og Vega må flyve til nissernes land for at samle kuglen, men i nissernes land venter den onde nisse Evol og hans nissebande, der hader julen og menneskene Ca. 85 min.

...
Ballerina

Félicia har en drøm om at danse ballet. Men det er ikke let for en forældreløs pige at komme ind på den berømte balletskole i Paris, så Felicia må stjæle en anden piges identitet for at nå sin drøm Ca. 86 min.

...
Hodja fra Pjort

Hodja drømmer om at rejse ud i den store verden. Drømmen går i opfyldelse, da han får et flyvende tæppe af en gammel tæppehandler. Han skal bare lige finde tæppehandlerens barnebarn i den store by og tage hende med tilbage til Pjort 77 min.

...
Zip & Zap og glaskuglebanden

Tvillingebrødrene Zip & Zap sendes på en skrap kostskole, som styres af den onde rektor Rossing. Leg og sjov er forbudt, og børnene straffes hårdt, hvis de overtræder reglerne. Tvillingerne og deres kammerater danner "Glaskuglebanden" og de kommer på sporet af en mystisk hemmelighed på den gamle kostskole 97 min.

...
Den nye dreng

Benoit er begyndt på en ny skole og kan slet ikke finde sin rolle i klassens hakkeorden endsige få venner. Han kommer dog i snak med Johanna, men hun dyrker også klassens elite, der chikanerer Benoit. Til gengæld opdager han, at klassens tre outsidere er rigtigt sjove at være sammen med Ca. 81 min.